Snart äre jul! Citat från Tim deutsche kartoffel Siebrand

''deutsche kartoffel'' Näe det blir Svensk potatis å sill till jul, fan va gott med sill, ååååh å julskinka.
ne nu äre jul sanrt alltså, jag har faktist lite julstämning, men inte som när man va liten, då vare julstämning kan ja lova.

Ja ja på nyår så Ska vi va lite folks hos mig, jag kommer skippa badhusparken totalt, är så less på alla fulla små fjortissar i stan så jag gör bäst i att hålla mig hemma med min öl å skumpa, fast jag lurar lite på om man ska dricka vin det är ju så gott!. jaaj nu städar jag I alla fall mitt rum, eller det är vad mamma tror, men jag ska städa snart , men det är ju så tråkigt, menmen livet ska inte alltid vara roligt då uppskattar man inte et roliga lika mkt ju. aja undra om man ska gå å hämta den där jävla skurhinken å dammtrasan, uppdate kommer kanske.


Mahöres

mohaaaaaa

fansiken vad dagarna går fort, men det är väll bara för att jag sover ena halvan och glor på tv andra halvan, eller så är jag med Pia :D aja idag hade jag och Pia julklapps öpping efter som hon åker tll svensta under lovet, Jag fick iaf en sjukt cool t-shirt,(so hon redan råkat förstöra genom att slita den av mig typ. så fick jag tre krigsfilmer(hon känner mig bra) och ett skärp, det behövdes kan jag lova, aa nu ska ja kika serier. höööres

Svenstavik, tacos å en stor saftig kopp med julmust.

Nu ligger jag med datorn på magen och förundras över hur mkt jag gåttner i vikt när jag varit i Oslo, jaja. Idag lagade jag å pia tacos, de va gött men kvittot va inte lika gött att se på 204,50 kr för två små magar, fast pia ärter ju iofs som två Pior så det blir typ tre små magar tack vare henne, (hon är dyr i drift), men sånt får man ta om man vill leva gött.
Pia ligger och sover, lr jag tror hon försöker sova, nu känner jag mig dum som håller henne vaken, ska nog krypa ner jag med snart, det ska bli gött.  I morgon (tim är en polsk) bär(plockare) det av till Svensta, ska bli gött för där bjuds det alltid på god mat och bra sällskap.
Nu är Simpsons the movie slut, jag ska brassa tänderna å läga mig bledvid min snygging och ge henne en stor gonatt puss, so long, but so short fuckers.



Helvete!

Nu när jag kom hem och skulle starta xboxet så upptäckte jag att jag har blivit bannad från xbox live, dety sög mer än en porrskådis med löständer, aja Pia får väll trösta mig ikv, men det är i alla fall skönt att vara hemma igen :)

Pia skriver

Hej!
Pia här. Jag har försökt få till Ottos blogg lite med det gick inte så bra.
Men lite bättre än innan blev det ju. Headern sitter lite knepigt men det
ska jag fixa imorgon, tror jag.



Passar på att göra reklam för min egna blogg, piiaaa.blogg.se

Pusspuss!

Söndag med film å sånt

Idag mina kära 5 läsare så har jag kollat på film med Linus, Beställde även en flygbiljett till Trondheim idag, så imorgon åker jag, ska slagga hos syss natten till tisdag sne anländer jag i ÖSD runt 12 tiden, ska bli gött å komma hem till Pia å alla ander, men mest Pia, och mamma såklart ;) menmen nu blire film igen, ska kika på The edge,
tjolahopp coolasnopp

Söndag med film å sånt

Idag mina kära 5 läsare så har jag kollat på film med Linus, Beställde även en flygbiljett till Trondheim idag, så imorgon åker jag, ska slagga hos syss natten till tisdag sne anländer jag i ÖSD runt 12 tiden, ska bli gött å komma hem till Pia å alla ander, men mest Pia, och mamma såklart ;) menmen nu blire film igen, ska kika på The edge,
tjolahopp coolasnopp

Party

Huvva lagerfesten var inte rolig, lr jo från början, men den blire lite mkt dricka för mig så större delen av kvällen låg jag på toa men men, så kan det gå. idag har jag bara gått på stan med linus, tog en kaffe på hard rock cafe, inte dumt det inte, så har vi gjort lite mer smått och gott också.

fin frulle å lagerparty

Vaknade i morse kl halv 12 av att felicia ringde å sa att det fans frukost, när man kom ut så stog det massa olika saker på bordet, typ té frukt bröd, senapssill mm, inte dumt det inte:D aja ikv blire lagerfest med jobbet, vår sista arbdag idag, ska bli gött, sen får vi se vad som händer på lördag, förmodligen så blir det bara lungt.

yatzi å polis!

Igår gick jag och andreas ut på yatzi efter jobbet, vi kom dit vid 00.00 typ, sen komvi på att ingen av oss hade några pengar med oss, men iaf på något sätt blir vi lite go full, kan ha varit pga att andreas kompis köte några drinkar åt oss. jaja kvällen slutar iaf med att jag ska gå hem kl 04,45 vet inte var jag ska så jag ringen käre farbror blå och får en vägbeskrivning :), hahah helt galet, aja nu ska jag dra på jobbet, ses

Sjuker

Jag tror att jag börjar bli sjuk, näsan rinner och jag har massa slem i halsen, inte bra, bara man inte få den där svininfluensan, jag vill ju va frisk när jagåker hem, vilket som det verkar nu bli nästa måndag, kulkul.
ja vad ska man skriva?
jag dricker te nu, det är gott, nån earlgrejs med socker och vatten, jodusattde
vi städade köket här igår, och fint blev det :)


dagens låt

Blowin' In the Wind Lyrics
Artist(Band):Bob Dylan
How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, 'n' how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, and how many times must the cannon balls fly
Before they're forever banned?
The answer, my friend, is blowin' in the wind,
The answer is blowin' in the wind.

söndag

trött och slemmig i halsen, fyfan, inte kul.
igår var jag linus och andreas ut och drack en öl och sen hälsade vi på hos sofia, kul kul
idag blire bara lungna bullar, ska nog spela TP snart

Fredag,

Fasiken vad skönt med fredag, rätt soft på jobbet idag, vid 20.00 sa dom att vi antingen kunde gå hem, eller stanna kvar å räkna kläder, jag stannade, är ju här för att jobba så ;)
sen skulle Andreas demonstrera en K1 spark, så henke satte en rulle med bubbelplastpå magen. (såndär plast som man kan smälla) och sen kom sparken, och JÄVLAR vad han flög, han stuttsade ca 3 meter för att sen landa på ett gäng fint uppstaplade kartonger, fy fan alltså, sjukaste saken jag sett på länge. nu ska jag bara softa, två sover och två är ute och festar så jag är helt ensammen och kan göra precis vad jag vill! den e go


You were my sunshine til the day i got burnd
you were my angel til you fell to the earth.

Pizza

Jadu, att bli känd via blogg kanske inte är min grej, men men, jag skriver ju mest för dom nära och kära!
Idag försov jag mig, men jag hann till jobbet i tid, men det blev då den snabbaste duchen jag någonssin har tagit,
käkade in mickro pizza till lunch, den var god...

så löste jag gårdagens mysterium, killen från karlskrona, lr vart det nu var, haha, aja han heter iaf Andreas Christensson, och vi hade lika trevligt i dag som i går, en riktigt rolig filur det där, trotts att jag har lite svårt med hans dialekt så jag säher typ ''va'' till varenda mening han säger, jaj nu vetefan vad jag ska skriva, kanske uppdaterar senare i natt

Kallt!

Fy satan vad kallt det är ute, lite roligt att jag som ska va norrläning skakar ögonbrynen av mig, medans felicia som är västa söderbon inte bryr sig ett shitt om kylan, fan man börjar känna sig fjollig. jaja på jobbet var det som vanligt typ packa packa packa, fast jag började prata med den nya killen som jag tyvär inte kommer ihåg vad han heter, men han var trevlig, han kom från karlskrona tror jag, jaja, nu ska man vara lite social, hörs imrgn mina 10 kära och trogna läsare.

Stressigt

Vaknade nyss, kom precis ifrån dushen, trikken (spårvagnen) går om ca 20 min så jag måste gå nu om jag ska hina köpa mat lill jobbet, pallar inte gå tll kiwi under lunchen bara för att köpa mat, jaja igår kväll gjorde jag ingenting alls typ, tog det bara lungt, igår fick vi en adventskalnderskraplott ifrån flexforce, hoppas jag vinner 500 000 kr :P fast med min tur blir jag glad om jag bara vinner 20 kr, det är ju alltid ngt :) men gud, vad ska jag skriva, ne uppdaterar i kväll när jag kommer hem istället, nu tog det stopp i einstein hjärnan

RSS 2.0